ischias tabletten için ürünler (3)

Albahaça

Albahaça

Fesleğen (Ocimum basilicum), çeşitli kültürlerin mutfaklarında yaygın olarak kullanılan aromatik ve mutfak bitkisidir. Fesleğen, kendine özgü aroması ve taze, hafif tatlı tadıyla bilinir. Aroma, bitki ovulduğunda veya kesildiğinde özellikle belirgin hale gelir ve bu, ona karakteristik kokusunu veren esansiyel yağları serbest bırakır. Yaprakları parlak yeşil, oval şekilli ve pürüzsüz kenarlara sahiptir. Yaprakların dokusu yumuşaktır ve şekilleri çeşide bağlı olarak hafif değişiklik gösterebilir. Bu bitki genellikle orta boydadır ve çeşidine bağlı olarak birkaç santimetreden yaklaşık 60 cm'ye kadar yüksekliklere ulaşabilir. Dikey ve dallı bir büyüme alışkanlığına sahiptir. Uygun koşullar altında, uçta yer alan çiçek salkımlarında düzenlenmiş küçük beyaz veya mor çiçekler üretir. Bitki genellikle yaprakları için daha çok takdir edilse de, çiçekleri de yenilebilir.
Phormium

Phormium

Phormium tenax. Tüm türdeki ortamlara çok iyi uyum sağlayan ve çok az su tüketen dayanıklı türler için sürdürülebilir bitkiler. Farklı çeşitler ve boyutlar mevcuttur.
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.